Om oss

Klippday startades 1989, och 2011 tog nuvarande ägaren Olivia Hagelin över rodret och uppfyllde sin dröm om en egen salong.

Mycket har hänt sedan dess, nu består Klippday av ett fantastisk jordnära och kreativt team som strävar mot ett och samma mål, att du som kund ska bli 100 % nöjd. Varje kund ska få sin tid och kvalité av duktiga uppdaterade, inspirerade frisörer som har god tid på behandlingarna vilket utgör ett härligt klimat både för dig som kund och frisör.

Klippday ligger inne i Växjö city på sandgärdsgatan 24. Du kan enkelt ta dig hit med buss, bil eller cykel då det finns både parkering och busshållsplats väldigt nära. 

Varmt välkommen! 

Olivia Hagelin

Olivia började sin frisörkarriär för över 10 år sedan, bara 20 år gammal tog hon över som ägare på Klippday! Sedan dess driver hon salongen samtidigt som hon numera dessutom jobbar deltid som frisörlärare på Kungsmadskolan. -Gesällbrev och Mästarbrev-

Utöver frisöryrket och att driva salongen, ägnar jag mycket tid åt mina två barn, hus, hälsa, kost och träning.

”Jag brinner för mitt yrke och är så tacksam att få jobba med min passion på Klippday och med fantastiska kunder och kollegor”

Olivia

Hanna

Hanna började jobba på klippday sommaren 2013 efter hon haft sin praktik här några månader innan. 

Förutom mitt jobb på Klippday arbetar jag även ideellt med hemlösa djur på fritiden, det ger mig energi!

”Klippday är mitt andra hem. Vi kollegor är som en familj & älskar alla vårat yrke. Att få möta fina människor varje dag & samtidigt få jobba kreativt är den bästa kombinationen!”

Hanna

Norea

Norea tog studenten 2021 efter att ha läst frisörlinjen på kungsmadskolan. Nu jobbar hon hos oss på heltid efter att ha varit elev här, vilket vi är såå glada för.

Redan nu besitter hon stora kunskaper och skicklighet som gör att du kan sitta tryggt hos henne i kundstolen. Norea är en tjej som brinner för kreativa färgningar och att få jobba med stora behandlingar som kräver kunskap men framförallt kärlek för yrket.

”Att bli frisör var det enda jag visste till 100% att jag ville bli när jag var liten. Jag älskade att gå och klippa mig hos frisören och tänkte varje gång att en dag är det jag som ska stå och klippa och färga mina egna kunder! Idag har jag gjort det i mer än två år och det känns fortfarande helt rätt. Allt inom yrket som man får ta del av och alla underbara kunder man får träffa varje dag gör detta till världens bästa jobb” 

Norea

Emelie

Emelie började som elev på klippday, och har nu jobbat här som färdigutbildad frisör sedan 2016.
I mars 2018 tog hon sitt gesällbrev och i juni 2022 så avklarade hon även sitt mästarbrev.

Utöver jobbet går Emelie gärna långa promenader i skogen med sin hund Atlas, äter goda middagar med vänner och familj eller åker iväg på resor.

”Jag älskar att få utvecklas både individuellt och tillsammans med mina fantastiska kollegor på Klippday! Jag tycker om variationen i yrket som frisör, men brinner lite extra för slingor i alla dess färger och former, samt extensions.”

Emelie

Tina

Med över 30 år i branschen, kom hon till oss på Klippday 2016, vilket vi är så glada för.
Tina har drivit salong i Lammhult i 25 år, så med lång erfarenhet och kunskap inom både yrket i sig och företagande är hon en klippa på salongen. -Gesällbrev-
 
När hon inte är på Klippday tycker hon om att resa, fixa i sitt hus, alltifrån målning till trädgård, men även promenader och umgås med vänner. 

”Att ha varit inom den här branschen under mina år och fortfarande tycka att det är så himla roligt, utvecklande och spännande är helt fantastiskt. Möte med nya människor inspirerar mig och jag gillar variationen i vårt yrke”

Tina