Om oss

Klippday startades 1989, och 2011 tog nuvarande ägaren Olivia Hagelin över rodret och uppfyllde sin dröm om en egen salong.

Mycket har hänt sedan dess, nu består Klippday av ett fantastisk jordnära och kreativt team som strävar mot ett och samma mål, att du som kund ska bli 100 % nöjd. Varje kund ska få sin tid och kvalité av duktiga uppdaterade, inspirerade frisörer som har god tid på behandlingarna vilket utgör ett härligt klimat både för dig som kund och frisör.

Klippday ligger inne i Växjö city på sandgärdsgatan 24. Du kan enkelt ta dig hit med buss, bil eller cykel då det finns både parkering och busshållsplats väldigt nära. 

Varmt välkommen! 

Olivia Hagelin

Olivia började sin frisörkarriär för över 10 år sedan, snabb på bollen tog hon över som ägare på Klippday!

Utöver frisöryrket och att driva salongen, ägnar jag mycket tid åt mina två barn, hus, hälsa, kost och träning.

”Jag brinner för mitt yrke och är så tacksam att få jobba med min passion på Klippday och med fantastiska kunder och kollegor”

Olivia

Hanna

Hanna började jobba på klippday sommaren 2013 efter hon haft sin praktik här några månader innan. 

Förutom mitt jobb på Klippday arbetar jag även ideellt med hemlösa djur på fritiden, det ger mig energi!

”Klippday är mitt andra hem. Vi kollegor är som en familj & älskar alla vårat yrke. Att få möta fina människor varje dag & samtidigt få jobba kreativt är den bästa kombinationen!”

Hanna

Norea

Norea tog studenten 2021 efter att ha läst frisörlinjen på kungsmadskolan. Nu jobbar hon hos oss på heltid efter att ha varit elev här, vilket vi är såå glada för.

Redan nu besitter hon stora kunskaper och skicklighet som gör att du kan sitta tryggt hos henne i kundstolen. Norea är en tjej som brinner för kreativa färgningar och att få jobba med stora behandlingar som kräver kunskap men framförallt kärlek för yrket.

Emelie

Emelie började med praktik på Klippday och har nu jobbat som färdigutbildad frisör i över 5 år.
I mars 2018 tog hon sitt gesällbrev!
 
När Emelie inte är på jobbet så är hon förmodligen ute i skogen med sin hund Atlas, umgås med familj & vänner, eller på gymmet!

”Frisöryrket har varit en dröm för mig sedan jag var liten. Jag älskar att få utvecklas både individuellt och tillsammans med mina fantastiska kollegor på Klippday. Jag tycker om variationen i yrket som frisör, men brinner lite extra för slingor i alla dess färger och former, samt Hairtalk.”

Emelie

Tina

Med över 30 år i branschen, kom hon till oss på Klippday 2016, vilket vi är så glada för.
Tina har drivit salong i Lammhult i 25 år, så med lång erfarenhet och kunskap inom både yrket i sig och företagande är hon en klippa på salongen. 
 
När hon inte är på Klippday tycker hon om att resa, fixa i sitt hus, alltifrån målning till trädgård, men även promenader och umgås med vänner. 

”Att ha varit inom den här branschen under mina år och fortfarande tycka att det är så himla roligt, utvecklande och spännande är helt fantastiskt. Möte med nya människor inspirerar mig och jag gillar variationen i vårt yrke”

Tina