KLIPPNINGAR
I våra klippningar(ej barnklippning) ingår alltid en skön hårtvätt, och även en lättare styling som du ska känna dig bekväm med. 
Är det barn som kommer och klipper sig ser vi gärna att barnet kommer med nytvättat hår då vi ska kunna utföra ett så bra jobb som möjligt.
BOKA TID

Klippning & färgbehandling – liten

Passar dig som vill färga en utväxt (max 3cm) eller har kort hår (max 5cm). Ej slingor.

Från 1360:-

Klippning & färgbehandling – mellan

Passar dig som vill göra slingor, färg med lite slingor, eller helblekning. Samt uppfräschning av färg längre hår. (Här tillkommer oftast materialkostnad ca. 50-550:-)

Från 1580:-

Klippning & färgbehandling – kreativ

Passar dig som vill göra en större färgförändring med längre hår eller har långt & tjockt hår. T.ex. balayage, ombre, gå från mörkt till ljust hår samt crazy color. (Här tillkommer oftast materialkostnad ca. 150-650:-)

Från 1890:-

Färgning – mellan

Passar dig som ska göra slingor, färg med lite slingor eller helblekning. Samt uppfräschning av färg hela håret. Ej klippning. (Tillkommer materialkostnad ca 50-550:-)

Från 1260:-

Färgning – kreativ

Passar dig som vill göra en större färgförändring med längre hår eller har långt & tjockt hår. T.ex. balayage, ombre, gå från mörkt till ljust hår samt crazy color. Ej klippning. (Här tillkommer oftast materialkostnad ca 150-650:-)

Från 1580:-

FÄRGBEHANDLINGAR
Vi älskar färg! Allt ifrån crazy color till fantastiska blonda balayager. Vi har gott om tid på våra färgbehandlingar och det gör att vi alltid har tid för konsultation och att göra allt för att uppnå dina förväntningar och resultat
BOKA TID
Styling & Frans-
och Bryn fix
Givetvis kan vi ta hand om dina bryn & fransar och ge dem både färg och form. Passa på att boka det som en tilläggstjänst i en färgbehandling för att få 20 % rabatt på priset för bryn och fransfix.
BOKA TID

Färgning av ögonfransar

 

195 kr

Färgning av ögonbryn (formning ingår)

 

195 kr

Färgning av ögonbryn och frans  (formning ingår)

 

350 kr

Brudpaket – litet

1100 kr

Brudpaket – mellan

2500 kr

Brudpaket – stort

4500 kr

BRUDPAKET
Läs gärna mer om vad vi har att erbjuda under sidan "bröllop"
LÄS MER
ÖVRIGT
BOKA TID

Lockbehandling

Från: 1380 kr

Hairtalk Extensions

Kontakta oss för konsultation och priser.

Öronhåltagning

235 kr/hål

För mer info vänligen kontakta oss
Utebliven tid debiteras med 80 %